Για να είναι τοπ αρχιμάγειρας. Οδηγήστε μια καλύτερη ζωή.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Dongguan Top Chef Electric Technology Co., Ltd.

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας αναμίκτης στάσεων κέικ για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας αναμίκτης στάσεων κέικ για τις πωλήσεις
Τι συμπαθώ: * Το εργαλείο Scrapper φθάνει στις πλευρές του κύπελλου * μη δυνατού * Εύχρηστος * Έξι τοποθετήσεις από αργό ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γρήγορα * Έρχεται με το attachm τέσσερα

—— Kelly Eldred

ΑΓΑΠΗ ΑΥΤΟ!!! Έσωζα επάνω για έναν αναμίκτη στάσεων επειδή θέλησα κάτι που καταπλήσσει στην κουζίνα μου. Ο Αμαζόνιος σύστησε αυτό για με και μετά από να διαβάσει το τ

—— Πελάτης του Αμαζονίου

Είμαι Online Chat Now

Dongguan Top Chef Electric Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6
Dongguan Top Chef Electric Technology Co., Ltd. Dongguan Top Chef Electric Technology Co., Ltd. Dongguan Top Chef Electric Technology Co., Ltd. Dongguan Top Chef Electric Technology Co., Ltd. Dongguan Top Chef Electric Technology Co., Ltd. Dongguan Top Chef Electric Technology Co., Ltd.
Company front door Mould workshop Injection workshop Painting workshop Assembly workshop Factory showroom

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Δυτική Ευρώπη
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : CHEFTRONIC
Αριθμός Υπαλλήλων : >300
Ετήσιες πωλήσεις : >18,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2010
Εξαγωγή pc : 90% - 100%


■ Τον Ιούνιο του 2002, ο πρόεδρός μας ο κ. Gan Bing προήλθε σε Dongguan από Hunan το σπίτι Xiangyin μόνο και αύξησε RMB50,000 yuan στα κεφάλαια.
Καθιέρωσε έπειτα το κύβος-επεξεργαμένος κατάστημα Hongwei, που αρχίζει μια επιχειρησιακή επιχείρηση υπό μορφή παραγωγής και επεξεργασίας


■ Τον Αύγουστο του 2005, ένα εργαστήριο σχηματοποίησης εγχύσεων καθιερώθηκε και η πρώτη batch μηχανών σχηματοποίησης εγχύσεων εγκαταστάθηκε.


■ Το έτος 2008, το εργαστήριο μετονομάστηκε «τη βιομηχανική Co. φορμών Dongguan Hongtu, το ΕΠΕ» η περιοχή εργοστασίων έχει αυξηθεί σε περισσότερα από 7.000 τετραγωνικά μέτρα, και έχει εισαγάγει επίσημα τη μεγάλης κλίμακας παραγωγή.


■ Το 2009, Hongtu ίδρυσε ένα κέντρο Ε&Α και άρχισε την ανεξάρτητες έρευνα και την ανάπτυξη των προϊόντων αναμικτών
 

■ Στις 15 Σεπτεμβρίου το 2010, ηλεκτρική Co. τεχνολογίας τοπ κουζινών αρχιμαγείρων Dongguan, ΕΠΕ καθιερώθηκε.
Η επιχείρηση επανεντόπισε στο βιομηχανικό πάρκο Feida σε Guancang. Η περιοχή εργοστασίων έχει επεκταθεί σε περισσότερα από 10.000 τετραγωνικά μέτρα. Το επίσημα καταχωρημένο εμπορικό σήμα «τοπ αρχιμαγείρων», «τοπ αρχιμάγειρας» γεννήθηκε. 

 

■ Στο ίδιο χρόνο, η πρώτη μηχανή 986 αρχιμαγείρων με τα ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας εισήχθη στην αγορά. Λάβετε τα δικαιώματα εξαγωγής στο ίδιο χρόνο και μπείτε επίσημα στη διεθνή αγορά. Η επιχείρηση εξαγωγής άρχισε να αναπτύσσεται γρήγορα.

 

■ Τον Ιούνιο το 2012, ηλεκτρονική Co. τεχνολογίας Dongguan Hongao, ΕΠΕ καθιερώθηκε, ειδικευμένος εργαστήρια εγχύσεων, της σχηματοποίησης εγχύσεων, του υλικού και των καυσίμων. Η περιοχή της επιχείρησης είναι περισσότερα από 30.000 τετραγωνικά μέτρα. Από τότε, έχει διαμορφώσει μια βιομηχανική έρευνα, μια παραγωγή και τις πωλήσεις ενσωμάτωσης αλυσίδων.

 

■ Το 2014, η επιχείρηση ολοκλήρωσε μια yuan δικαιοσύνη 150 εκατομμυρίων που προσφέρει τον Αύγουστο, και η πρώτη batch διευθυντών μετόχων δημιουργήθηκε. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε το μετασχηματισμό της δομής συνεργασίας κυβερνήσεων, οικονομικός και των συστημάτων διαχείρισης, και καθιέρωσε ένα σύγχρονο επιχειρηματικό σύστημα διαχείρισης.

 

■ Το Μάιο του 2015, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες της σφαιρικής ανάπτυξης της επιχείρησης, το εμπορικό σήμα «Cheftronic» έχει αναβαθμιστεί πλήρως. Το ΛΟΓΟΤΥΠΟ βελτιστοποιεί περαιτέρω το σχέδιο.

Στοιχεία επικοινωνίας
Dongguan Top Chef Electric Technology Co., Ltd.

Τηλ.:: 86-755-21007602

Φαξ: 86-755-21007602

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)